Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  
      
La Biblioteca organitza una sèrie de sessions informatives gratuïtes als centres i institucions que ho sol·licitin prèviament per aconseguir que els usuaris coneguin millor el funcionament, els serveis i els recursos del centre.
L’oferta de formació recull:

Us proposem una formació general sobre el funcionament de la Biblioteca i una visita a l'edifici. Us informarem sobre els requisits d'ús, l'estructura de la Biblioteca, la utilització de serveis presencials i en línia (préstec, fotocòpies, lectura en sala, ordinadors, préstec interbibliotecari, informació bibliogràfica, ebiblio, etc.), normatives, documents, horaris, tipologia i ordenació de fons (distribució per àrees temàtiques, signatures, CDU) i recursos d’informació.

La biblioteca organitza sessions de formació en l'ús del catàleg, bases de dades, recursos d'informació local, ebiblio ... per tal de facilitar els coneixements bàsics que permetin als usuaris una major autonomia en la utilització d'aquests recursos.
 
La Biblioteca també ofereix programes i activitats de formació d´usuaris adreçades a les escoles per tal de potenciar la relació escola - biblioteca pública. Aquestes activitats es centren en el coneixement dels recursos i fons de la Sala Infantil. Si sou un centre educatiu d’infantil i primària i voleu fer-nos una visita, podeu veure els horaris [clicant aquí] .

La Biblioteca ofereix la possibilitat de concertar una sessió personalitzada, sobre temàtiques no previstes o sobre recursos no programats per la Biblioteca.
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS