Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  
      
El fons de la Biblioteca conté més de 80.000 documents accessibles mitjançant el catàleg en línia.

La Biblioteca compta amb un ampli fons de caràcter multidisciplinari, actualitzat i en qualsevol tipus de suport. Així hi podeu trobar llibres, revistes, diaris, CD, CD-ROM, DVD, bases de dades, mapes i partitures, entre d'altres materials.
La majoria d´aquest fons general és de lliure accés i està ubicat en les diferents sales de la biblioteca. El fons de menys ús, i també les obres especials i de més valor, estan situades al magatzem.

Els llibres estan ordenats segons un sistema de classificació que distribueix totes les matèries del coneixement en 10 grans grups:

0. Obres generals
1. Filosofia / Psicologia
2. Religió / Teologia
3. Ciències socials
4. Filologia / Llengües
5. Ciències pures
    Matemàtica, física, química, biologia...
6. Ciències aplicades
    Medicina, cuina, informàtica...
7. Art / Jocs / Esports
8. Literatura
9. Història i geografia

Una part d’aquests documents de la biblioteca no segueix aquest ordre, ja que aplega grups de documents per matèries afins; aquestes agrupacions reben el nom de centres d’interès, com poden ser Cuina, Còmic, Jardí...
[Centres d’Interès]

 
Per consultar el fons de la Biblioteca heu d'anar al Catàleg Col·lectiu de la Lectura Pública i triar la Biblioteca de Figueres a les opcions de consulta.
[El meu argus clàssic]

GuiaAZ
 
Secció Infantil i Famílies. [Sala infantil]

Assaig, Audiollibres, Biografies, Còmic, Còmic Estudis, Còmic Tècnica, Cuina, Novel·la, Novel·la Juvenil, Poesia, Vins.

Art, Autoajuda, Bricolatge, Ciència, Cinema, Decoració, Ensenyament, Filosofia, Informàtica, Labors, Llar, Llengua, Literatura, Medicina, Música, Natura, Psicologia, Religió, Sociologia, Teatre, Tecnologia, Traça. També música (CD), pel·lícules i documentals (DVD). Diaris i Revistes. [Diaris i revistes]

Administració, Arqueologia, Buscar feina, Diccionaris de llengua, Dret, Economia, Empresa, Enciclopèdies generals, Esports, Exili, Geografia, Guies de viatge, Heràldica, Història, Idiomes, Jocs, Màrqueting, Oposicions, Turisme.
Hemeroteca
Col·lecció Local (temes i autors de l’Alt Empordà) [Col·lecció local]
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS