Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  

Des de la Biblioteca Fages de Climent us oferim accés lliure i gratuït a Internet.
Aquí teniu una breu explicació del seu funcionament:
[Català]
[Castellano]
[Français]
[English]
[Àrab]
Es pot fer des de qualsevol taulell de la Biblioteca, cal mostrar el DNI i el carnet de la Biblioteca. En la nostra Biblioteca els menors de 14 anys necessiten una autorització dels pares o tutors [zona Internet Sala Infantil] . El personal de la Biblioteca us facilitarà la identificació d'usuari i la contrasenya per accedir als ordinadors.
Cada usuari disposa de 15 sessions mensuals d'1 hora de durada. Cada sessió comença a les hores en punt. La informació creada o obtinguda es pot imprimir o guardar en un dispositiu extern.
Els ordinadors es poden reservar per [Internet] o des dels ordinadors de la Biblioteca habilitats per aquesta funció. Les reserves es poden realitzar fins a 5 dies vista. No es poden reservar dues hores seguides al mateix ordinador. Les reserves es poden anular.
Hi ha ordinadors on es poden realitzar sessions de 10 minuts.
Cada usuari disposa d'un crèdit d'impressió que cal tenir carregat abans d'imprimir. Les impressions es podran fer en blanc i negre o en color.


A la Biblioteca trobaràs pc’s d’entorns Windows XP que disposen de programes com ara: Adobe Reader 11, Audacity, Base LibreOffice 3.6, BIN LibreOffice 3.6, Bloc de notes, Calc LibreOffice 3.6, Calculadora, Control del Volum, Descartes, Draw LibreOffice 3.6, Generic LibreOffice 3.6, Gimp 2.8, Gimp 2.8 scripts, Impress LibreOffice 3.6, Infrarecorder, Inkscape, IrfanView, IZArc, Paint, Palágenes 2.0, Reproductor Media Player,Seguretat USB, Toolbook, Uruk, Uruk 3.0, VLC, Wordpad, Writer LibreOffice 3.6.
    
Des dels ordinadors de la Biblioteca, o bé des de casa entrant al vostre compte d'usuari podreu accedir gratuïtament als recursos electrònics que ha subscrit la Subdirecció General de Biblioteques:

Aranzadi: Base de dades de legislació i jurisprudència catalana, estatal i europea. També s'inclouen apartats de doctrina administrativa, convenis col·lectius, notícies, formularis i bibliografia.

Quiosc.cat: quiosc digital de les revistes en català. Accés en format interactiu i multimèdia a més de quaranta revistes en català de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

L'Enciclopèdia: Versió electrònica de l'Enciclopèdia Catalana que amb una eina semblant a la d'un cercador, permet els usuaris accedir a la informació que desitgen amb el mínim nombre de "clics", però amb el màxim d'exactitud possible.


Els usuaris de la Biblioteca poden connectar-se a Internet gratuïtament des dels seus dispositius mòbils gràcies a la xarxa sense fils de connexió a Internet (wi-fi) que hi ha instal·lada.
La connexió és limitada (30 sessions de 2h per usuaris registrats). A sota les taules, trobareu els punts de corrent per poder recarregar les vostres bateries.
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS