Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  
      
La Biblioteca Fages de Climent ofereix la possibilitat d’organitzar visites escolars destinades als centres educatius de la ciutat de Figueres i als centres de la resta de la comarca.

Van dirigides als cursos d’infantil (P3-P4 i P5) i als cursos de primària (de 1er fins a 6è).

Es tracta d’unes visites organitzades per la pròpia Biblioteca on es pretén que els nens i nenes esdevinguin usuaris autònoms en la realització de cerques bibliogràfiques i d’informació a la Biblioteca.

Les visites i el seu contingut s’adapten als diferents nivells educatius i intenten descobrir la passió per la lectura a tots els nens i nenes, al mateix temps que se’ls dóna a conèixer un espai lúdic i educatiu únic a la ciutat.

Dimecres, dijous i divendres de 10.00h a 13.30h.

Telèfon 972 677 084
Email info@bibliotecadefigueres.cat | Albert Carol
 
La Biblioteca ofereix la possibilitat de prestar lots de lectures o materials que s’adeqüin a les necessitats específiques de les escoles, tant per a les aules com per a l’organització de clubs de lectura. També s’ofereixen lots amb material inclusiu, ideal per a lectors amb necessitat especials o per treballar les discapacitats.
D’altra banda, si esteu organitzant la vostra biblioteca escolar, podeu consultar un resum del nostre sistema d’organització dels llibres.
[Topogràfics-pdf]

La Biblioteca ofereix lots a les diferents llars d’infants municipals i d’activitats de suport al foment de la lectura a les famílies.
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS