Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  
      
La Sala infantil de la Biblioteca Fages de Climent ofereix un conjunt de materials lúdics i didàctics destinats al públic més petit, des dels nadons fins als nens i nenes menors de 12 anys.

Es tracta d’una sala organitzada a través de diferents seccions:

Els contes, agrupats segons l’edat a la qual van destinats.
Cada grup està destinat a uns anys en concret, proporcionant una bona selecció dels millors contes i dels llibres més interessants per a cada edat, i es diferencia de la resta gràcies als colors de les etiquetes del llom dels llibres i mitjançant la col·locació de rètols.

Els llibres de diferents temàtiques, agrupats segons una classificació numèrica o per centres d’interès (animals, biografies, ecologia, esports, jocs, música, Nadal,...).

Els còmics (còmic europeu, americà i manga japonès) agrupats per col·leccions.
  A la nostra Sala infantil també trobareu una extensa selecció de DVD i CD i un bon fons de revistes.

A més la Sala infantil inclou la secció SER PARES, amb una acurada tria dels llibres més útils per a fer més fàcil l’aventura de convertir-vos en pares i mares, així com contes i llibres pràctics que us ajudaran a explicar alguns temes més complicats com poden ser l’arribada o relació entre germans, el divorci, la por, la mort, les malalties o els sentiments.

Finalment podreu utilitzar també el [servei d’Internet]
A través dels nostres ordinadors i dispositius mòbils podreu consultar el nostre catàleg i tindreu a mà eines informàtiques per la bona elaboració dels vostres treballs, recerques a Internet o per jugar una estona.Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS