Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  
      
Des de 2006, la Biblioteca Carles Fages de Climent organitza mensualment uns Clubs de Lectura, adreçats tant a adults com a adolescents, i des del 2013, al públic infantil.
Aquesta activitat serveix per promoure la lectura a partir d'un llibre que ha estat escollit per la mateixa biblioteca i que, un dia al mes, es comenta entre tots els inscrits.
El dia de la tertúlia s'aprofita per entregar als usuaris del club el proper llibre del mes i hi afegim una guia de lectura que resumeix la biografia i la bibliografia de l'autor/a i una breu descripció de la novel·la i temàtiques relacionades amb aquesta.

Puntualment convidem a escriptors/es i/o persones vinculades al llibre escollit per tal d'aprofundir amb la lectura triada.

Els nostres clubs de lectura són una eina dinàmica, oberta al públic en general, que té com a eix vertebrador el llibre a partir del qual es crea un ambient agradable i enriquidor, aglutinador de comentaris, opinions i diferents visions del llibre per part dels assistents.

Des d'aquesta Biblioteca us convidem a gaudir de la lectura i de la companyia de persones que atretes per la lectura fan d'aquest espai un lloc propi.
Aquí trobareu les guies de lectura que hem utilitzat per les nostres trobades:
[Als clubs de lectura hem llegit...]
 
Club de lectura de tarda: el darrer dilluns de cada mes, a partir de les 16.30h
Club de lectura de vespre: el darrer dilluns de cada mes, a partir de les 19.30h
Club de lectura experimental (presencial i virtual): el penúltim dilluns de cada mes, a partir de les 19.00h
Club de lectura de teatre: el segon dimecres de cada mes, a partir de les 20h
El darrer dimecres de mes, a partir de les 18.00h. Aquest club fomenta i promou la lectura dels més joves i aprofita les seves capacitats per obrir un nou ventall i accedir a d'altres lectures no tant sovintejades pels adolescents.
El tercer dissabte de cada mes a partir de les 10.30h. Club de lectura adreçat a nens i nenes de 3r de primària. S'endinsaran en el món de la fantasia a través d'àlbums il·lustrats i petites històries i podran compartir les seves lectures.
El primer i tercer dijous de mes, a les 16.00 h.
El Club de lectura fàcil s'adreça a persones amb diferents capacitats lectores que volen millorar el seu nivell de comprensió lectora. S'utilitzen llibres en format LF com a eina bàsica.
Paral·lelament, la biblioteca informa, assessora i facilita llibres per a d'altres clubs de lectura organitzats per associacions, centres d'ensenyament, aules de lectura, etc. de Figueres i comarca.
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS